Program: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 | Program preluare comenzi: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 | Program comenzi urgente: 24/7

0756589184
Coşul tău este gol!

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.

Producător:
Indisponibil
Cod produs: durex 3
8,03LEI

* Pretul contine TVA

Modalitati de plata:
RAMBURS | VISA | MASTERCARD

Modalitati de transport:
Curierat rapid (oriunde in tara): 16 lei

Prezervative putin mai groase, lubrifiate suplimentar, cu forma Easy-On pentru un confort sporit. Puţin mai gros decât prezervativele standard pentru cei care vor să fie absolut siguri, dar nu vor să sacrifice confortul.

Durex Extra Safe a fost conceput pentru cei care vor să scape de griji, ştiind că folosesc un prezervativ absolut sigur.

Totuşi, doar pentru că vrei să scapi de griji şi să fii absolut sigur, nu înseamnă că vrei să sacrifici confortul – iar cu Extra Safe nu trebuie să faci acest sacrificiu.

• Prezervativele Nr.1 in lume. Cu peste 80 de ani de experienta, Durex reprezinta o marca de incredere pentru milioane de oameni din intreaga lume, in fiecare zi.

 Calitate Durex. Durex intruneste toate standardele de calitate pentru prezervative la nivel mondial, oferindu-ti incredere pentru o viata sexuala fara griji.

 Miros placut. Modul special in care noi fabricam prezervativele garanteaza mirosul placut.

• Forma Easy-On. Special concepute pentru tine, prezervativele Durex Easy-On sunt modelate pentru a fi mai usor de pus si mai confortabil de purtat.

 

Caracteristici:

 Prezervative transparente, putin mai groase, din cauciuc natural (latex);

• Forma Easy-On cu rezervor;

 Lubrifiate suplimentar pentru mai mult confort;

 Diametru nominal: 56 mm.

 

Citeste cu atentie pliantul informativ din interiorul pachetului, mai ales daca folosesti prezervativele pentru sex anal sau oral. Foloseste un prezervativ o singura data. Nicio metoda contraceptiva nu ofera protectie 100% impotriva sarcinii, HIV sau a infectiilor cu transmitere sexuala. Testat dermatologic.

Folosind lubrifiantul Play de la Durex impreuna cu prezervativele poti sa-ti imbunatatesti viata sexuala. Toti lubrifiantii Play de la Durex sunt compatibili cu prezervativele, spre deosebire de lubrifiantii pe baza de ulei, care le pot deteriora.