Program: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 | Program preluare comenzi: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 | Program comenzi urgente: 24/7

0756589184
Coşul tău este gol!

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.

Producător:
Indisponibil
Cod produs: 1730v
65,00LEI

* Pretul contine TVA

Modalitati de plata:
RAMBURS | VISA | MASTERCARD

Modalitati de transport:
Curierat rapid (oriunde in tara): 20 lei

Drager X-plore® 1730V - semimasca de protectie FFP3
Semimasca, cu supapa, pliata, cu un ridicat randament de filtrare - pana la 30 x VLM (valoarea limita maxima).

Este recomandata pentru activitatile desfasurate in medii cu niveluri mari de expunere.

Materialul filtrant, CoolSAFE® combina in mod optim rezistenta scazuta la respiratie cu filtrarea de inalta performanta.

Clema de fixare nazala flexibila asigura o buna potrivire.

Materialul interior este moale si hipoalergenic. Mai mult decat atat, acesta respinge umiditatea, datorita proprietatilor sale hidrofobe.

Valva pentru expiratie CoolMax® a fost proiectata pentru a ghida in mod optim fluxul de aer expirat de catre utilizator spre exterior. Astfel, caldura si umiditatea sunt eliminate cu succes, fara a se acumula atunci cand semimasca este utilizata pentru perioade indelungate.

Drager X-plore® 1730V - Etansare sigura si confort in utilizare
Alaturi de performanta materialului filtrant, o etansare perfecta, fara "scapari" este decisiva atunci cand se masoara eficienta protectiei. Seria Drager X-plore 1700 serveste ca un model in categoria sa de produse in ceea ce priveste performanta etansarii. Forma sa ergonomica si materialele moi din compozitie se potrivesc optim cu fata utilizatorului. Clema de fixare nazala si spuma din interior fixeaza zonele critice din jurul nasului.

Cateva minute sau mai multe ore... Cu cat este mai lunga perioada de utilizare, cu atat mai important este confortul. Profesionistii din domeniul produselor de protectie sunt unanim de acord cu faptul ca atunci cand semimastile nu sunt confortabile la utilizare si usor de operat, acestea sfarsesc prin a nu fi folosite. In aceasta privinta, seria Drager X-plore 1700 a fost conceputa in asa fel incat compromisurile nu sunt necesare.


Numar straturi: 5
Material: polipropilena
Norme europene: EN 149:2001+A1:2009
Nivel protectie: FFP3