Program: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 | Program preluare comenzi: Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 | Program comenzi urgente: 24/7

0756589184
Coşul tău este gol!

Livrare si plata

PROCESAREA COMENZILOR

In zilele lucratoare, comenzile lansate pana la ora 14:00 vor fi predate serviciului de curierat in aceeasi zi urmand ca livrarea catre Dumneavoastra sa se faca in functie de programul de livrare al curierului (de obicei a doua zi pentru majoritatea oraselor din tara); comenzile lansate dupa ora 14:00 vor fi predate curierului a II-a zi.

Comenzile lansate vineri dupa ora 14:00 sau in zile nelucratoare vor fi predate curierului in urmatoarea zi lucratoare, urmand ca livrarea catre Dumneavoastra sa se realizeze in functie de programul de livrare al curierului.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru livrarea comenzilor www.pharma4you.ro (Four Mer Pharma)

utilizeaza serviciul de curierat de la NemoExpress Romania  www.nemoexpres.com.ro. Pretul livrarii unui colet este de 20 lei (TVA inclus) in numeroase localitati din tara. Pentru localitati situate la distanta mare de centrele de distributie Nemo Express veti fi contactat telefonic si prin e-mail pentru a discuta posibilitatile si costul de livrare.

 Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online  mobilpay.ro.

Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deorece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor www.pharma4you.ro (Four Mer Pharma) sau oricaror altor persoane neautorizate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a va asigura de integritatea coletului va rugam sa verificati atent coletul in momentul inmanarii. Daca observati deteriorari ale coletului sau colete umede va rugam sa refuzati ridicarea coletului. Reclamatiile ulterioare ridicarii coletului referitoare la integritatea produselor nu mai pot fi solutionate.

 

PLATA PRODUSELOR

Produsele comandate vor fi achitate in sistem ramburs reprezentantului curierului. Acesta are obligatia de a va inmana o chitanta pentru suma achitata.

Livrare internationala

Momentan nu livram international