- Curierat rapid (oriunde in tara): 20 lei
- Plăți sigure prin card sau ramburs
- Gama diversificata de produse
- Retur in 14 zile
O plantă cu aplicații extrem de largi. Este cunoscută în primul rând ca materie primă textilă, dar inițial a fost cultivată pentru consum. În plante medicinale, este cel mai adesea cunoscut sub numele de semințe de in, în timp ce în industria alimentară este cunoscut sub numele de in. Partea comestibilă este formată din semințe mici, plate, de culoare maro și gust neutru. Sunt considerate un supliment alimentar natural și un mijloc de atenuare a inflamației intestinale. Sunt disponibile nu numai sub formă granulară, ci și sub formă de pământ - foarte convenabile și ușor de digerat.
Semințele de in măcinate se obțin în procesul de degresare pentru a nu deveni râncezite. Din acest motiv, puterea lor calorică și conținutul de vitamine și acizi omega-3 sunt mai mici decât în formă granulară. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că acest produs oferă o cantitate peste medie de fibre alimentare, influențând pozitiv peristaltismul intestinal și scăzând nivelul colesterolului.
Proprietățile de legare se vor dovedi eficiente nu numai ca măsură de protecție, ci și în lupta împotriva apetitului excesiv. Prezența lignanilor este de asemenea importantă, deoarece aceștia ajută la protejarea organismului împotriva radicalilor liberi. În plus, semințele de in măcinate afectează organismul nu numai din interior - consumul lor sistematic sprijină menținerea stării bune a părului și a unghiilor.
Inul este cel mai bine digerabil și conține cele mai benefice substanțe sub formă de pământ. Valorile nutriționale valoroase sunt slăbite de lumină și oxigen. De aceea un ambalaj etanș, opac, cu închidere cu fermoar joacă un rol atât de important.
Cea mai populară, deși nu neapărat cea mai accesibilă, formă de consum de semințe de in este prepararea de tergiversare. În loc să turnați apă clocotită peste pudra de in, este mai bine să o adăugați la o salată, iaurt, miere, terci sau un smoothie. Datorită formei sale mici, este, de asemenea, un înlocuitor excelent pentru pesmetul caloric.
Lenjeria de pământ este utilizată pe scară largă în bucătăria vegetarienilor și veganilor. Oferă nutrienți tipici pentru pește și, datorită consistenței sale groase și lipicioase, înlocuiește ouăle în produsele de patiserie și clătite.
Perfect ca adaos la pâine sau alte produse de copt, poate fi și un topping pentru sandvișuri, muesli, deserturi. Il poti servi cu fructe, iaurt, miere sau suc. Semințele de in de mei sunt un adaos gustos la supe, sosuri, cereale pentru micul dejun, este perfectă pentru panerea cărnii.
Semințe de in maro măcinate
A se pastra intr-un loc uscat si racoros intr-un recipient bine inchis.
Valoarea nutritivă a produsului |
In 100 g |
Intr-o portie de 10 g |
% RWS * în 10 g |
valoare energetică |
1315 kJ / 313 kcal |
132 kJ / 31 kcal |
2% |
Gras - inclusiv acizii grași saturați |
9 g 1,1 g |
0,9 g 0,11 g |
1% 1% |
Carbohidrați - inclusiv zaharuri |
7 g 2 g |
0,7 g 0,2 g |
<1% <1% |
Fibră |
38 g |
3,8 g |
- |
Proteină |
32 g |
3,2 g |
6% |
Sare** |
0,15 g |
0,02 g |
<1% |
Posibile variații naturale.
** Conținutul de sare se datorează numai prezenței în mod natural.
* VNR - Valori de referință ale aportului unui adult mediu (8400kJ / 2000kcal).
De asemenea, planta ambalează: susan , migdale , produse care conțin gluten , diverse nuci . În ciuda eforturilor depuse, prezența acestor materii prime în produs nu poate fi exclusă 100%.
________________________________________________________________________________________________________________
NOTĂ - fotografia/vizualizarea produsului poate diferi de aspectul actual.
Încercăm să actualizăm toate informațiile de pe site-ul nostru în mod continuu, dar datele conținute în tabelul de mai sus pot diferi ușor, în funcție de lotul de produs.
Valorile declarate au fost obținute din rețete conform detaliilor furnizorilor noștri și/sau literaturii de specialitate.
De luni pana vineri: 09:00 - 17:00